Wat is DOEN coaching?

Dromen verwezenlijken

Overwinnen van angsten

Ervaren dat het anders kan

ACTIE

Nu beginnen

Wij hebben allemaal onze eigen talenten, ons eigen potentieel. Door de druk van alledag, door alles dat moet en verwachtingen van je omgeving kan het gebeuren dat je dat stuk van jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. 

 

Dit kan een leeg, knagend gevoel geven. Je weet dat er een deel van jou niet echt  leeft. Maar je kunt er niet goed bij. Je zou dingen anders willen, maar je weet niet goed hoe. In zo’n geval kan het heel fijn zijn als er een coach is die je helpt jezelf terug te vinden en al je mogelijkheden weer te benutten.  

Ik kan je helpen weer overzicht te krijgen in alles dat er door je hoofd spookt. Wie ben je werkelijk? Wat wil je echt? Je gaat weer terug naar je basis. Van daaruit maak je stappen. Wat zijn je dromen? Zijn je angsten en beperkingen reëel of slechts ingebeeld? Durf je te ervaren dat het anders kan? Wat houdt je tegen om tot actie over te gaan? Allemaal vragen waar je met een zetje in je rug praktische antwoorden op kunt vinden. 

Coaching kan zowel in de persoonlijke als in de professionele sfeer blokkades opruimen en hernieuwde energie geven. Het is een kwestie van DOEN!

©2017 DOEN coaching   door Johanneke Stolk