20161102_140335.jpg

Begeleiding bij letsel

Als je een ongeluk of een ander trauma hebt meegemaakt, staat je leven op zijn kop. Het leven om je heen gaat door, maar bij jou is alles anders. Het voelt alsof je de controle bent kwijtgeraakt. Instanties vallen vaak over elkaar heen. Zien jou niet als compleet mens die van alles meemaakt, maar benaderen je uitsluitend vanuit hun eigen deelaspect. 

 

Je wordt nadrukkelijk geconfronteerd met de kwetsbaarheid van alles. Op zo’n moment kun je om sommige zaken in je leven niet meer heen. Zaken waar je vroeger voor weg kon lopen, komen nu opeens omhoog. Het lijkt alsof je eeltlaag is verdwenen. Onverwerkt verdriet kan naar boven komen, levensvragen houden je bezig. Het voelt alsof je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt. Dat kan angstig maken.


Ik heb een praktische werkmethode ontwikkeld die ik DOEN-methode heb genoemd en die je helpt om jezelf in deze situatie weer terug te vinden. Weer overzicht en regie te krijgen.

​​

Naast de persoonlijke begeleiding begeleid ik ook het complete reïntegratie- en loopbaantraject, mocht dat nodig zijn. En regel ik de praktische zaken eromheen. Zodat je altijd maar met één aanspreekpunt te maken hebt. En werk daarbij samen met verschillende disciplines zoals een arbeidsdeskundige, een beroepskeuzeadviseur, EMDR-psycholoog, huisarts, psychiater, een jobhunterbureau, wmo-consulenten, belangenbehartigers en verzekeraars.