Wie ben ik?

Mijn naam is Johanneke Stolk. In 1995 rondde ik de HBO-opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening af. Waarna ik achtereenvolgens ging werken als bedrijfsmaatschappelijk werker, intercedent Randstad Gezondheidszorg, loopbaan-  en reïntegratiedeskundige en communicatieadviseur. Ook schreef ik een aantal jaren als freelancer voor de Wegener Dagbladen in het katern Gezond & Vitaal over bijvoorbeeld stress en slapeloosheid.

 

Vanaf 2014 ben ik mij verder gaan verdiepen in het coachvak. Ik volgde een aantal professionele (coach)opleidingen, zoals Coach intensive (bij Nonons) , Oplossingsgerichte therapie en Familie- en organisatieopstellingen (bij Civas). Op dit moment volg ik de premaster Levenlooppsychologie aan de Open Universiteit. 

Inzicht en missie

Grote invloed heeft het auto-ongeluk gehad dat ik rond mijn 30ste kreeg. Letterlijk in één klap kreeg ik het inzicht dat ieder mens een stralend licht in zich heeft, maar dat door alle problemen in het leven de meesten van ons daar het zicht op hebben verloren. Ik wilde allereerst mijn eigen licht terugvinden en vervolgens daar anderen mee helpen.  

 

Mijn missie: je weer in contact brengen met je kern.  Zodat je je talenten en potentieel maximaal leert benutten. En uit het leven haalt wat er voor jou in zit!

 

©2017 DOEN coaching   door Johanneke Stolk